BANGE FOR MINE DRIFTER

Jeg har længe været vild med en pige fra min klasse, men forleden havde jeg en drøm hvor jeg voldtog hende. Efterfølgende har jeg fundet ud af, at det tænder mig rigtig meget. Hvorledes skal jeg håndtere mine følelser? Jeg er bange for at jeg en dag, når jeg bliver opstemt, kommer til at tage hendes mødom med magt.

Kære G

Først af alt, så er det rigtig godt, at du henvender dig. Det betyder, at du er klar over at din situation er problematisk og tegn på, at du gerne vil håndtere den. De unge fra panelet bad mig svare på din henvendelse, da den jo er ret alvorlig.

Det er ikke så unormalt, at have grænseoverskridende fantasier. Det er faktisk veldokumenteret, at mange har grænseoverskridende fantasier af forskellig art. Men er vigtig at man aldrig overskrider sin(e) partners/partneres grænser. Samtykke er alfa omega i seksuelt samvær. Hvis man danner en god og tillidsfuld relation til sin partner, kan man eventuelt begynde at eksperimentere og lave rollelege. Men det kræver tillid og samtykke. Hvis du er bange for, at du ikke kan kontrollere dine drifter, så er det meget vigtig at du søger hjælp. Et overgreb er ødelæggende, ikke alene for den det går ud over, men også for dig selv.

Man kan kontakte sexlinien der har meget erfaring omhandlende unge og seksualitet. Det synes jeg virkelig du skal gøre!

www.sexlinien.dk

Det er heller ikke nogen skam at opsøge en psykolog, hvor man kan snakke frit og få større selverkendelse, samt redskaber til at kontrollere sine drifter og impulser.

Jeg håber det hjælper. Du er altid velkommen til at skrive igen.

Kh Jon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.