Vil ikke med familien i sommerhus

Hjælp, jeg VIL ikke med op i sommerhuset. Min mor siger jeg skal!

Min venindes mor siger, jeg godt må være hos dem imens, men min dumme mor siger, jeg skal med.

Men der er Så kedeligt!!!!!!

Hilsen

Britta 13 år

Svar

Hej Britta,

Det er forståeligt nok, at du ikke vil med i sommerhus. Nogen gange kan det være kedeligt at tage af sted sådan nogen steder, fordi man ikke har sine venner, sit legetøj, osv. til at underholde en med.

Uheldigvis bliver man også nød til at bruge lidt tid med familien en gang imellem. Men det betyder alligevel ikke, at du ikke kan få en god tur ud af det!

Hvis dine forældre allerede har udelukket, at du kan blive hjemme, så betyder det ikke, at du ikke kan få en god tur. Først og fremmest kan du prøve at se, om du ikke kan få en veninde eller ven med. Det kan gøre turen tusind gange bedre, fordi at du pludselig har en med, som kan være med til at underholde. Prøv eventuelt at skrive til nogen af dine veninder og hør dem ad, om de har lyst til at tage med. Det kan gøre turen tusind gange bedre.

Ellers må du til at tænke kreativt. Pak nogen brætspil, tag DVD’en med, eller forbered Viaplay til at se nogen serier igennem.

I sidste ende, er det heldigvis ikke hele sommeren der går i sommerhuset. Når du bliver ældre, får du nok større mulighed for at komme med input til, hvordan sommerferien skal bruges.

Jeg håber det hjalp,

Venlig hilsen,

Oliver