Er bange for terror i dk

2 læserbreve om frygt for terror:
Læserbrev # 1

Jeg er bange for at der kommer terro her i danmark.

Hjælp fra Kim 12

Læserbrev # 2
læSERBREV
Jeg er bange for terror her i Danmark da man høre så meget om det.

Hjælp fra Silas 12

Svar

Hej Silas 12 og Kim 12,
Jeg kan godt forstå, hvorfor man kan blive bange for terror, efter alle de angreb der har været. Dog skal du ikke være bange, da du så lader dig skræmme, og det er præcis det der er meningen med terror. Desuden har vi super meget sikkerhed og overvågning omkring terror, så man gør alt hvad man kan for, at undgå terror. Det bedste du kan gøre er altså at leve i hverdagen, som du hidtil har gjort. Selvfølgelig kan detvære skræmmende, men sandsynligheden for at der sker noget er ikke voldsomt stor, selvom, at det måske kan virke sådan, da medierne også fokuserer ret meget på.
Jeg håber svaret kan bruges, ellers er du velkommen til at skrive ind igen.
Hilsen Olivia 15