For megen uro hos mor

Jeg bor hos mor, men jeg vil hellere bo hos far.
De har været skilt i 2 år nu.
Der er så meget uro her, min mor og papfar har fået tvillinger, der er 1 år nu.
Jeg har det heller ikke for godt med min papfar. Tror I det kan blive bedre?
Min far siger, jeg gerne må flytte derover og han bor alene, men har en kæreste et sted.

Tak hvis I gider svare.
Knuser
B. pige 12 år

Svar

Hej B.
Lyder ikke særligt sjovt. Især fordi du ikke kan lide din papfar og når de har fået tvillinger, ender det altid med, de får det meste opmærksomhed, og det er jo ikke så sjovt for dig, men meget normalt.

Jeg synes, du skal fortælle din mor, hvordan du føler og har det, og at du synes, at der er lidt for megen uro hos jer. Om det så ikke er muligt for at dig prøve at flytte hjem til din far i en periode, for at se, om det fungerer bedre der. Din far har jo fortalt dig, at du gerne må flytte derover, men din mor skal selvfølgelig også sige “god” for det. Hvad med din skole? Bor din far i den samme by eller i nærheden?

Hvis det så ikke bliver bedre at bo hos din far, må du erkende, at det ikke var så godt. Men så har du jo prøvet det og må fortsætte med at besøge ham i den gamle ordning, I havde. Måske hver 2. weekend????

Hvis/når du flytter tilbage, bliver du sikkert lidt forkælet og glad for at se dine små søskende igen. Så må du tage en laaaaaaaang snak med din mor og se også at få lært din papfar lidt mere at kende. Måske er han ikke så slem eller dum alligevel?

Held og lykke.

Håber du kan bruge svaret og du er meget velkommen til at skrive hertil igen.

Hilsen og god sommer/
Marie-Louise 18 år, BP