Vild med to drenge

Hej. Jeg er en 12-årig pige med et meget stort problem (tror jeg). Det er fordi, jeg er meget forelsket i en dreng (han er 13 år). Og vi har skrevet meget sammen.Og jeg tror også, han kan lide mig, fordi der er mange, som siger, at han kigger på mig hele tiden.
Og så en dag mig og en veninde var ude og gå en tur i mørket henne på min klub. Og så gik han også med hans venner, og så fordi hans venner syntes, det kunne være sjovt at skræmme mig. Og han skræmte mig ikke. Han nøjes bare med at tage min hånd og så gik han bare over til sine venner igen.

Og der er også en anden dreng, som jeg tror også kan lide mig. Han er meget populær ligesom ham den anden, men ham her er der rigtig mange piger, som er vilde med. Han er også meget lækker. Men jeg er ikke så interesseret i ham, det er mere ham den anden, jeg er interesseret i.
Ham den første han render rundt med sine venner og de kan godt være lidt nogle bøller, selvom han ikke er det.

En af hans venner har truet mig med tæsk. Men et er en meget lang historie, Men hvem skal jeg vælge?
Skal jeg vælge ham som jeg er helt vildt forelsket i? Eller ham den anden, jeg skrev om?

Jeg vil også lige spørge om jeg må få noget råd om hvordan en dreng lægger mærke til en? Skal man bare blinke med øjnene og smile, eller hvad skal jeg gøre?

Hilsen
“Alexia” 12 år

Svar

Hej Alexia 🙂
Det lyder som et stort problem i hvert fald.
Kærlighed er et yderst svært emne, og især når man har at gøre, med så ung en alder i/du er i. Valg er altid, og vil altid være svære og træffe, og nogen gange kan du opleve, at alting ikke lige går som planlagt.

Først af alt, synes jeg, at du ikke skal finde dig i at blive truet. Uanset hvad du vælger, er det ikke okay for andre, at fremsætte trusler mod dig.
Tag derfor fat i en lærer, en forældre eller en på klubben og sig til dem, hvad der er blevet sagt til dig. Det gør dig ikke til en sladrehank, men gør derimod de voksne opmærksomme på, at du har den her pige efter dig.

Jeg synes, at du burde leve efter Mulans berømte citat: “Følg dit hjerte.” Gør derfor, hvad du føler er rigtigt.

Efter mit hoved, ville det lyde som om, du har flest følelser for den første fyr. Han lyder også meget sød. Men hvis du skulle beslutte dig for, at gå efter den anden, så skal du også være velkommen til at vælge ham.

Det vigtige er at understrege, at du er kun 12 år. Du har hele livet foran dig, så tag dig derfor god tid, til at vælge den du føler, er den rigtige for dig.

Skulle du vælge dreng nummer 1, kunne du også helt undgå problemer med den pige, du sagde, var efter dig. Men hun skal ikke ændre dit valg! Det er op til dig, og dig alene at bestemme, hvem du tror, kan gøre dig glad.

Held og lykke på kærlighedens vej!
Venlig hilsen,

Oliver 17 år, BP