Forslag til hjemmesiden

Hej BP. Et forslag:
På jeres hjemmeside ku d være godt, hvis man kunne læse brevene under emner fx skilsmisse + læse de gamle breve.
Hilsen
O…. pige 14 år
Dette brev er tømt fra Børnepanelets postkasse, der hænger på Albertslund Bibliotek, ungdomsafdelingen. Alle, der kommer forbi, eller ikke gider gå på nettet, er velkomne til at tage et skema og skrive sit problem, eller noget andet, og derefter smide brevet i postkassen. Den tømmes hver onsdag inden redaktionsmødet, og man får snar dagen efter eller et par dage efter. /red.

Svar

Hej pigen på 14 år
Det lyder som en god idé med at brevene bliver lagt under emner. Når vi snart går i gang med at lave Børnepanelet.dk om, så vil vi samtidig gøre sådan, at det bliver lettere at finde de gamle breve frem, som eks. handler om skilsmisse, mobning eller noget helt andet. Vi er altid glade for feedback, så skulle du eller andre have idéer og forslag til Børnepanelets hjemmeside, kan man altid sende dem til Børnepanelet, eller web@albertslundbib.dk

Ha’ det godt

Michael (udvikler på Albertslund Bibliotek)