Papfaren lukkede ham inde i et kosteskab

Der var en gang min papfar lukkede mig inde i et kosteskab fordi han var så sur på mig, men han lukkede mig ud efter time og sagde undskyld, men jeg glemmer det aldrig. 🙁
Jeg har været sur på ham siden………
Jeg er selvfølgelig ikke nogen engel, men nogenlunde et fredeligt gemyt.
“Sejer-drengen” 14

Svar

Hej Sejer-drengen
Jeg kan godt forstå du blev vred på ham. For det er slet, slet ikke i orden, at han reagerer på den måde.
Når man bliver så vred, så er det en god ide, at gå et andet sted hen, så man lige kan køle af igen. så hvis du kan mærke, at han bliver meget vred, så går du lige ind i et andet rum fx dit værelse, indtil det hele er kølet lidt ned.
Sådan burde din papfar have reageret, så jeg synes, at det er super vigtigt, at du får snakket med ham! Fortæl ham, at du virkelig følte dig trådt på og lav en aftale med ham om at bruge den metode med at gå ind i hvert sit rum og tag en pause…
Men så er det også på tide, at slippe din vrede. Han har sagt undskyld og hvad er sket, kan du ikke lave om på og det bliver forhåbentligt ikke gentaget igen, men det er derfor, du skal snakke med ham!
Så stop surheden, tilgiv ham og mærk energien der strømmer dig i møde 😉
Det tager på kræfterne at gå rundt og være sur. Så tag en dyb indånding 🙂
Mange hilsner
Lærke 19 år, BP