Problemer med bedste-veninden

Jeg er en pige på 12 år. Jeg sagde til min bedste veninde, at jeg ikke ville være hendes bedste veninde mere.Fordi hun sladrede til en anden pige og sådan har det været i et år. Og nu er min gale bedste veninde og hende blevet bedste venner.Det er ikke fordi jeg vil have hende tilbage, men der er såååå meget i mit liv lige nu, at jeg har brug for en bedste veninde. Men hvad gør man hvis man ikke har en parallelklasse og alle dem der går til det, man går til er yngre eller ældre og hvor finder man så venner?Hjælp mig, tak Den anonyme pige på 12 år

Svar

Hej ned dig.Jeg har været igennem ca. det samme. Jeg har så bare efterfølgende droppet en bedste-veninde. Jeg tænker, at det selvfølgelig ikke er sjovt, men at det nogen gangeer bedre at holde sig udenfor alt med bedste veninder, da det ofte bare skaber flere problemer. Så prøv i stedet for at have en bedste-veninde – så i stedet for at have mange gode veninder, det er i hvert fald det, jeg har gjort og det vil jeg råde dig til.HilsenOlivia 13 år, BP