Meget genert over for piger

Hej BP. Jeg er så genert over for piger. Hvad gør jeg? Nogen griner også af mig. Og faktisk er jeg vild med en fra klassen under.
Hilsen
Drengen på 16 år

Svar

Hej Drengen på 16 år
Først og fremmest skal du bare være dig selv!
Og du skal vide, at det er helt okay at være genert og piger griner og det er ikke altd ment ondt, selvom at det kan føles rigtig ubehageligt. 🙂
Men for at hjælpe dig selv, så giv dig små opgaver, som du kan løse ved fx at sætte dig på en stol tættere på pigerne i skolen, snakke mere med dem ved at spørge om et viskelæder eller lignende.
øvelse gør mester! Så vær ikke bange for, at det går galt engang imellem, for så er der jo andre “fisk i havet” og en ny chance!
Til pigen, som du godt kan lide, så kan du jo godt prøve at spørge, om hun vil være med til at spille noget bold, eller være med til rundbold i pauserne, for på den måde, kan du kommme tættere på hende uden at skulle være mega charmerende hele tiden.
Og du kan jo aftale med hende, at I følges et stykke af vejen hjem, hvis I bor i samme retning og har fri på samme tid osv.
Og vi er jo så heldige, at vi har Facebook og mange andre sociale medier, så bliv ven med hende der og skriv “hej” til hende og hils og smil til hende, når du ser hende!
Jeg har også selv været rigtig genert, men jeg har omsider lært at folk bider ikke og hvis jeg tager mig den tid, jeg har brug for, så går det nok 🙂
Får du brug for flere råd, så skriv bare ind igen!
Mange hilsner
Lærke 19 år, BP