Moren tager hende ikke alvorligt

Hejsa!!!! Godt I er til.:)

Jeg har et stort problem med min mor!

Hun tager mig aldrig alvorligt. Jeg ved ikke hvad der sker. Men det er som om, hun lever i sin egen verden, uden at sige noget til mig.

Måske er det min alder og bare min egen fantasi?

Kender I det selv?

Mor og far er skilt, så jeg bor alene med min mor.

Tak for det kommende svar!

Hilsen
B…. (pige) 13 år

Svar

Hej B. 13 år!

Det kan være, at din mor stadig “tror”, at du er et lille barn og ikke 13 år!? Du må sige til hende, at du er ved at blive voksen og at du gerne vil behandles sådan og ikke som et lille barn, der ingenting forstår!

Måske er det svært for hende at indse, at hun er ved at miste sit “lille barn”. Det er ikke sikkert, at hun fortæller dig en masse ting lige fra starten, men hen ad vejen skal det nok komme. Hun tror nok ikke, at du er klar til at blive inddraget i de valg, hun tager. Men hvis du ikke siger noget, hvornår gør hun det så af sig selv?? Hvis du føler dig klar, nytter det ikke at vente.

Held og lykke.

Mvh.

Marie-Louise, Børnepanelet

PS. Tak for dine søde ord i starten!