Bange for at flyve

Jeg skal ud at flyve her i sommerferien med min far, så det er første gang. Jeg er bange for at flyve, har allerede ondt i maven. Tør ikke sige noget til min far bagefter, for så vil han jo blive ked af det.
Jeg har heller ikke sagt noget til min mor.
Jeg vil jo gerne på ferie, skal jeg sige det?
Hvordan bliver jeg bedre så jeg ikke er bange mere?
KH
A……. 12

Svar

Hej A
Der er rigtig mange mennesker, der har flyskræk, så det er slet ikke underligt, at du er nervøs 🙂
Men der er overhovedet ikke noget at være bange for!
Og jeg er helt sikker på, at din far ikke bliver ked af det, hvis du fortæller din far, at du er nervøs for at flyve. Derfor synes jeg også, at det er mega vigtigt, at du siger til din far, at du er nervøs, og at du siger det til din mor!
De kan nemlig begge to være med til at få dig godt og trygt igennem din første flyvetur! 🙂 De kan hjælpe dig med at give slip i din frygt og nervøsitet 🙂
Så måden du skal bruge, for ikke at blive bange, er, at snakke om det! Tro mig – det er virkelig godt at få lukket ud for sine bange anelser!
Og så vil jeg bare ønske dig en god tur og en dejlig sommerferie, når du kommer dertil 🙂
Mange hilsner
Lærke 19, BP