Nu er mor til piger

Min mor blev skilt fra min far for 2 år siden og så har jeg været en uge hos mor og bagefter en uge hos far.
Det er gået mega godt.
Nu har min mor sagt at hun nok er mest til piger, så hun siger hun har mødt en sød kæreste, som snart flytter ind.
Hvordan skal jeg være over for hende, for jeg vil kun have én mor og far.
Hilsen
Hende på 12 år

Svar

Hej hende på 12 år.
Jeg føler virkelig med dig, angående det der er sket, og jeg håber at det hele kommer til at gå.

Du spurgte, hvordan du skule forholde dig til, at din mor nok er mest til piger, og hun har fundet en. Jeg synes, at du burde være åben over for din mors nye kæreste- mand eller kvinde, især når du kun vil have en mor og en far.

Det er selvfølelig virkelig hårdt for dig lige pludselig at se dine forældre sammen med nogen andre, men du bliver nød til at have et åbent sind. Hvem ved, måske kommer du også til at blive virkelig glad for denne nye kæreste?

Jeg ved selvfølelig, at det er virkelig hårdt i starten. Du vil måske føle, at det er hendes skyld, at dine forældre er gået fra hinanden- eller måske din skyld. Men jeg ved, at dette ikke har været tilfældet.

Dine forældre elsker dig utrolig højt. Og se på det positive; det, at din mor får en kæreste, betyder måske, at du får endnu flere julegaver?

Med venlig hilsen
Oliver