Lider af hjemve

Jeg ved jeg har skrevet det her til jer før, og har fået nogle fine svar, tak for det!

(Hej, jeg er en pige på 16 år, som lider af hjemve og bliver ret trist og ked af det når jeg skal sove andre steder, har i nogle råd til hvad man kan gøre for at slippe af med sin hjemve, jeg synes det er pinligt at have hjemve, for jeg sover aldrig ved nogle, og hvad skal man så gøre når man har en kæreste og ikke vil sove ved ham fordi man har hjemve??

Håber i kan hjælpe!

Da jeg snart skal på tur med min klasse!)

Men hvis jeg ringer og snakker med min mor når jeg skal på koloni eller sådan noget, så bliver jeg bare endnu mere trist over det, kan man overhovedet ikke gå til sådan noget så man kan få det il at gå væk??

Håber i svare på dette! 🙂

Svar

Hej pige.

Jo, man kan faktisk godt gå til noget hypnose for hjemve – jeg aner intet om det, så jeg ved ikke, om det vil hjælpedig, og jeg ved ikke, hvad prisen er. Men du kan søge på Google “hjemve hypnose” og se, hvad der popper op. Da jeg søgte selv, fandt jeg fx noget fra Brodahl-klinikken, som har hjulpet andre i din situation. Men prøv at se, hvad du kan finde på.

Ellers kan du evt. gå til din egen læge og snakke med vedkommende. De kan evt. henvise dig til noget, ellers får du i det mindste en snak med en person som helt præcist ved, hvad sagen handler om.

Jeg håber, at du finder svaret på det hele – det fortjener du, for det er bestemt ikke morsomt.

Held og lykke fremover!

Kh Julie, BP, 18 år
PS. Tak for dine rare ord i starten 🙂