Mor kommer ikke altid hjem

Jeg har læst brevet fra hende Bitte og jeg har det næsten på samme måde, bare omvendt, for det er min mor der af og til ikke kommer hjem og min far bliver sur og ked af det.
Han vil ikke sige noget til os børn, for det kommer os ikke ved….. !
Jeg er virkelig bange for at de vil skilles.
Kan jeg gøre noget?
Hilsen
Nulle 13

Svar

Hej Nulle
Det er jeg ked af at høre…Hmm. det er svært at sige om dine forældre skal skilles, men tag ikke sorgerne på forskud. Du kan ikke rigtig gøre noget, men det er vigtigt, at du snakker om det med nogen. Prøv at snakke med din far om det igen. Bare sig at du er ked af situationen, og hvad du ellers tænker.
Hvis du synes at det er svært, så snak evt. med en ven, et familiemedlem som fx din bedstemor, onkel eller moster. Du kan også snakke med en lærer, du stoler på.
Vigtigst af alt er det, at du snakker med nogen om hvad du går og tænker.
KH
Julie 17 år, BP