Fik ros for en stil

Waw… jeg har bare lige fået sådan en fed stor ros af min klasselærer (lige før påske, red) for en stil 🙂 Jeg har ellers været bagud pga forskellige ting og har også haft indtryk af at min lærer hadede mig.
Så dette er bare nye tider og hvor er jeg bare glad! 🙂
Hvad skal man ellers gøre med sure lærere?
Hvad hvis klassen begynder at drille mig fordi jeg er blevet bedre??
Før så de ned på mig fordi jeg var dårlig og jeg er også drillet med at være kedelig.
Hjælp søde BP, fra Musse 13 år

Svar

Hej Musse 🙂
De andre vil helt sikkert ikke drille dig med, at du er blevet bedre. Men hvis de gør det, skal du prøve at være ligeglad. Det er meget bedre, at være god i skolen, end ikke at kunne følge med. Du er sikkert kommet op på samme niveau som dine klassekammerater.
Du skal være positiv over, at du er blevet bedre i skolen og det burde dine venner bakke dig op i 🙂
Hvad man gør ved sure lærere? Tja, prøv at smile til dem en ekstra gang eller prøv at ignorer det. Hvad siger alle vores læsere? Kom bare med et bud! 🙂
Hilsen
Emma 14 år og Marie-Louise 15 år, BP
PS. Hvis de stadig driller dig, så tag fat i din ynglingslærer og betro dig til ham/hende. /red.