Tror han kommer sammen med hende

Der er en dreng der tror, han kommer sammen med mig men det gør han IKKE. Han SMS’er og skriver små søde beskeder til mig.


Jeg har ikke kunne lide at besvare dem, så måske er det derfor han tror vi kommer sammen. Jeg kunne ikke lide at skrive noget grimt skulle jeg have gjort det eller noget andet? Han er sød nok men jeg gider ikke komme sammen. Han går i en klasse over.


V.H.

Lxxxxxxxx 13 år

Svar

Halløj Lxxxxxx 13 år
Nu får jeg det nok til at lyde lidt simpelt, men jeg synes bare at du skal gå over til ham og sige at du ikke har lyst til at være hans kæreste. Det vil være bedst hvis du sagde det til ham uden at alle hans venner står omkring ham osv. J
Ellers kan du næste gang han skriver til dig, sige til ham at du føler at han tror at I er kærester, men det synes du ikke at i skal være.
Jeg har selv prøvet at sidde lidt i en lignende situation, hvor en dreng spurgte mig over mobilen, om vi skulle være kærester. Det havde jeg ikke lyst til, så jeg svarede ham, at han var sød, men at jeg ikke ville være hans kæreste, jeg ville hellere være hans ven.
Noget i den stil kan du så fortælle ham fyren J
Og nej det er aldrig rart at få en besked med noget grimt i, så derfor synes jeg, at det var fint at du ikke gad svare ham, men næste gang skal du måske bare sige pænt nej tak, hvis det ikke lige er ham du føler for! J

Mange hilsner
Lærke 18år, BP