Klister-pigerne

Der er 3 piger i klassen som klistrer sig op af mig og det er så irriterende, at jeg ikke kan holde det ud mere. De er der hvor jeg er og vil hele tiden være sammen og så gør de, de samme ting som mig.


Hjælp mig, hvad skal jeg gøre?
“Pernille” 12 år

Svar

Hejsa Pernille 12 år
Det lyder som om, der er tre piger som bare rigtig gerne vil være venner med dig! Jeg er sikker på at de ikke prøver på at være irriterende, men måske føles det bare sådan fordi de prøver at fange din opmærksomhed?J
Jeg synes måske at du skal prøve at give dem en chance til, men du skal være god til at sige fra når du synes at de kommer for tæt på. Prøv at sige det på en pæn måde så de ikke blive kede af det J
Hvis det bliver for meget så sig det til dem, at du måske gerne vil arbejde lidt alene i skolen eller bare helst vil slappe lidt af derhjemme osv. !
Hilsen
Lærke 18 år, BP