Han deler interesser med pigerne

Whats up… Jeg vil helst være sammen med piger…… altså ikke komme sammen, men dele interesserer. Og det driller de andre drenge i klassen mig med. Please hjælp.

Salomon på 14 år (opdigtet navn)

Svar

Hey Salomon 🙂
Tja, så er det jo, at vi er to, der har det akkurat på samme måde! Jeg har altid foretrukket at snakke med pigerne i min klasse, og er blevet drillet med det helt op til 7. klasse! Men jeg ved ikke helt hvorfor… Jeg har altid fundet pigerne i min klasse mere interessante, da det eneste drengene snakkede om, var fodbold eller noget andet sport, jeg ikke helt interesserede mig for. Pigerne kunne jeg snakke med om bøger, TV og everything.
Hvad angår med, at de andre drenge driller dig med det; Du skal bare være pisse ligeglad med, hvad pokker de går og siger. De kan sige alt det, de vil, men det gør dig ikke noget. Du har stadig dine veninder, og dem tager de jo ikke fra dig, ved at sige et par ord bag om dig? Jeg blev kaldt “bøsse,” og har måske lidt den idé om, at du også bliver kaldt det. Men bare ignorér dem, smil til dem og sig noget a la “Fuck hvor er du egentlig latterlig.” Nogle af de drenge, der gik og drillede mig, var bare jaloux over, jeg kunne snakke så godt med pigerne.

Just hang in there! Der er ikke så mange år tilbage af skolen, og så længe du har dine veninder ,skal alting skam nok gå i sidste ende. Lad ikke NOGEN som helst tage det fra dig, uanset hvad de siger. De kan sige hvad de vil, men det kan ikke gøre dig nogen skade, hvis du vender det døve øre til.

Hvis du stadig har brug for hjælp, eller de gider fortsætter med at være ond mod dig, skal du ikke være i tvivl om, at skrive ind igen. Jeg har været præcis, hvor du er nu. Og kan sige, at jeg rent faktisk er ok venner med alle i min klasse nu, både drenge og piger, selvom jeg foretrækker at snakke med pigerne i frikvarteret;) Men hey! It pays off! Forestil dig deres ansigter (drengene), da jeg fortalte, jeg havde været på stranden sammen med 16 andre piger i bikini- Alene! Ha ha ha 🙂

Mvh Oliver 15 år, BP 😀