Lyver rigtig meget

Jeg er bare total vild med film og ser gerne rigtig mange og mange siger, jeg er en filmnørd og det er da da stolt af.Men det er nu ikke mit problem! Mit problem er at jeg tit lyver og siger noget der ikke passer, for at de andre skal syntes jeg bare er vildt sej!
Skal jeg holde op med at lyve eller hvad skal jeg gøre?
`Sigurd14 år

Svar

Hej Sigurd
Det er der mange der gør, men jeg vil sige,det ikke er nogen god ide at lyve.
Der er nemlig en dårlig ting, da der kan opstå problemer ved at lyve.
Hvis du fx fortæller alle, at du måske elsker at spille fodbold og de så spørg, om du vil være med, er det jo lidt nedern, at du bliver nødt til at være med, eftersom du har fortalt, at du elsker det!
Det er også en dum ide, da det viser, at du er en anden, end du rigtig er.
————————
Du er ikke den eneste, som elsker at se film – det er altid så hyggelig og morsomt. Bliv ved med det! 🙂
Hilsen
Marie-Louise 15 år, BP