Har det ikke helt godt i skolen

Her på det sidste har jeg det ikke helt så godt i skolen. Alle pigerne fra min klasse har ikke lyst til at være sammen med mig. Vi har lige fået en ny pige i klassen og min bedste veninde er hele tiden sammen med hende. Jeg går hele tiden alene i frikvartererne. Jeg græder ret tit i skolen, men der er ingen der lægger mærke til det. Hvad skal jeg gøre?
Og så også en ting til. Der er en dreng fra min klasse, som har været vild med mig i ret lang tid. Jeg har ikke været så vild med ham dengang men nu er jeg begyndt at kunne lide ham. Problemet er bare at jeg tror, at han ikke er vild med mig længere. Det er der i hvert fald nogen der siger og han ser heller ikke ud som om, han kan lide mig længere.
Hvad skal jeg gøre?
Hilsen
Den anonyme pige

Svar

Hej Anonyme pige
Det lyder lidt træls at være dig for tiden. Jeg synes, at du skal tage sagen i egen hånd! Når din veninde er sammen med den nye pige i klassen, så spørg om du må være med! 🙂
Hvis I ikke har faste pladser i klassen, så prøv også at sætte dig sammen med den nye pige, så du også kan komme til at lære hende bedre at kende.
I frikvartererne skal du heller ikke være bange for at spørge, om du kan være med. Det kan jo være, at du bare har fået en forkert opfattelse af de andre piger, og at de i virkeligheden gerne vil være sammen med dig. 🙂
Ellers kan jeg anbefale dig at starte til en holdsport eller noget lignende, her kan du få en masse nye gode venner/veninder. 🙂
Hvis du virkelig føler, at du har det så dårligt, at du til tider græder i skolen, så synes jeg, at det er rigtig vigtigt, at du får snakket med en voksen; dine forældre eller enlærer.
Angående det med ham fyren fra din klasse: Prøv at give ham en chance for at finde ud af, at du kan lide ham! Begynd at snakke med ham og spørg evt. om han har lyst til at lave et eller andet efter skole. 🙂
Man skal ikke altid tro på alt det andre mennesker siger af ting og sager!!
Hvis du får brug for mere hjælp, så skriv endelig ind igen! 🙂
Mange hilsner
Lærke 17 år, BP