Bliver drillet med sit navn

Jeg biver drillet med mit navn. Jeg hedder X Y Z (navnet slettet af BP) – så mange fraklassen kalder mig æ ø å (også slettet af BP) – og det er sååååååå træls!
Det bliver jeg rigtig ked af.
Det har de gjort siden i sommer.
Hjælp mig.
Hilsen
XYZ- dreng12 år

Svar

Hej
Jeg har selv prøvet det der med at blive drillet med sit navn. Jeg er blevet kaldt “Oliver Twist” gentagne gange.
Men alt man kan gøre er, at grine af det, eller “bare” ignorere det.
Sådan som det fungerer, er nemlig, at når de finder noget, der irriterer dig, bruger de det og igen og igen, fordi det er sjovt (for dem.) Hvis det ikke irriterer dig, stopper de med at bruge det mod dig.
Vær tålmodig, da de allerede har set, hvor meget det irriterer dig og gør dig ked af det. Men husk; det er “bare” ord,selvom de gør ondt.
Håber du finder ud af noget. Ellers skriv igen.
M.V.H.
Oliver 14 år, BP
PS. Hvis dine plageånder ikke stopper med at drille dig, så må du tage fat i din yndlingslærer og tale med ham/hende, så vedkommende kan hjælpe dig. Du må også se at få sagt det til dine forældre, så de kan støtte dig. Måske undrer de sig over, at du er ked af det af og til. HUSK, det er ikke at sladre!!
Hold også sammen med dem, du kan lide. /red.