Er ikke jomfru

Jeg er vild med en dreng. Jeg har sagt til ham, at jeg er jomfru.Det er jeg ikke og jeg er bange for, at han opdager det.
Hvad skal jeg gøre?
V.H.
A….. 14 år

Svar

Hej A.
Hvis din fyr godt kan lide dig, og du kan lide ham, vil han være fuldstændig ligeglad, om du er jomfru eller ej.
Hvis ikke, synes jeg, du skal overveje, hvorvidt han er værd at samle på..
Jeg synes personligt, at min kæreste, hvisvi skulle finde sammen, skal kunne stole på mig og omvendt. Men jeg kan selvfølgelig godt forstå, hvis det er fordi, du ikke vil have hele din klasse til at vide det. Så vent med at snakke med ham om det, til du ved, han er til at stole på.
Husk også – det er ikke pinligt at have mistet sin mødom. 🙂
Håber du kan bruge svaret, ellers skriv ind igen!
M.V.H.
Oliver 14 år, BP
PS.
Husk at beskytte dig! 🙂
Lige en lille “løftet pegefinger”: Husk at buksemyndighedsalderen er 15 år. Så hvis din fyr er meget ældre, kan det blive et problem for ham, hvisI dyrker sex og det bliver opdaget af nogen, som er meget imod det. Loven er lavet i sin tid for at beskytte et barn/ung mod en meget ældre fyr – voksen mand.
Man kan i øvrigt miste sin mødom ved hård sport, fx ridning./red.