De skal alligevel skilles

Nu er den bare gal igen………………..
Mine forældre havde fortalt at de ville skilles, men så fandt de sammen igen. Nu har de sagt, at de skal skilles og det er alvor. Nu stoler jeg ikke en skid på dem mere. For hvad skal jeg tro?
Hvad skal jeg gøre?
Vi er lige flyttet fra X-by (slettet af red.)hvor jeg havde masser af venenr. Nu har jeg ingen venner sådan rigtigt.De siger jeg kommer til at bo en uge hos hver især. Mor bliver her og far flytter til en helt ny by.
Hjælp fra Lxyz (pige) 13 år

Svar

Hej Lxyz
Sikke noget rod.
Jeg forstår godt, at du mister tiltroen til dine forældre, når de er sådan.
Desværre må vi sige, at man ikke altid kan bestemme, hvem man forelsker sig i. Men derfor skal dine forældres forhold ikke gå ud over dig selvfølgelig.
Et vigtigt råd, som jeg vil give dig, er, at få snakket med dine forældre om, hvad du går og tænker om hele situationen.
Jeg ved godt, at det kan være svært, men hvis du får det gjort, kan det være, at de kan indse, at det ikke er godt for dig sådan at flytte og at du er rigtig træt og ked af situationen.
En skilsmisse må aldrig gå ud over barnet, og dette påvirker dig jo tydeligvis!
Hvis det er for hårdt at snakke om det med dine forældre, så gå til en anden voksen og bed personen om at lytte til dig, evt. en bedsteforældre, en sød lærer eller en anden, du har tillid til.
KH
Julie 16 år, BP
PS. Tjek lige denne hjemmeside: www.morogfarskalskilles.dk