Stedfaren kommer ind om natten

Jeg har virkelig brug for hjælp! Jeg bliver midbrugt af min mors mand. Min mor ville i forvejen ikke have mig i huset, da vi bor meget småt og ikke særlig mange penge har. Jeg tror faktisk hun elsker ham meget højere end mig og ville vælge ham frem for mig.
Næsten hver aften, når min mor har nattevagter, kommer han ind på mit værelse og siger klamme ting, og rører ved mig. Han har også prøvet at komme i seng med mig, men jeg gjorde for meget modstand.
Min mor ved ikke besked omkring det, og ville heller ikke sige det. For hvis hun finder ud af det, smider hun mig ud af huset pga. jalousi. Han truer mig med, at han vil slå mig ihjel, hvis det kommer ud til nogen. Og jeg tror ikke, det er en tom trussel, fordi han er en voldelig person med meget temperament.
Jeg kan heller ikke anmelde det, da der ingen beviser er.
Jeg har prøvet at kontakte myndighederne, men de fandt intet, som kunne bevise det.
Please hjælp mig. Jeg ved godt, at det er et seriøst problem, og noget som I nok ikke ofte støder på. Men jeg håber virkelig at nogen af jer, har løsningen på det!!
Pigen

Svar

Hej pigen
Selvfølgelig er vi også til for dig! Det er godt, at du skriver, så vi kan hjælpe dig videre i systemet, da du skal have den hjælp, du har krav på og har brug for NU!!!
Vi føler virkelig med dig og kan godt forstå, at du har det meget, meget dårligt med det. Du står ikke alene med din frygt, foragt og angst – desværre er der andre børn/unge, som også bliver misbrugt.
Dét ,din stedfar gør, er ækelt, sygt og rædselsfuldt!!!! Han misbruger både din krop og dit sind og ødelægger dit liv.

Du skal have hjælp NU, så du kan komme videre og leve et normalt liv!!!!!!

Du skal IKKE finde dig i, at din stedfar kommer ind til dig. Det er godt og stærkt af dig, at du siger fra – også selvom det er din stedfar. Måske siger han, at det er jeres lille hemmelighed? Og rædselsfuldt med truslen om, at han vil slå dig ihjel, hvis du siger det videre til nogen! Kan forstå, at du tror på ham, fordi han er ret voldelig og har et iltert temperament. Gid at det “bare” var en tom trussel!
Det er strafbart, det han gør – og det ved han selvfølgelig. Han vil jo ikke afsløres, netop fordi han ved, at han misbruger dig = sin steddatter!

Nu skriver du ikke hvor i landet du bor, men uanset hvor det er, bør du snarest henvende dig på rådhuset for at tale med en sagsbehandler. Hvis du ikke kan lide at gå alene, så tag din bedste veninde med, eller din kæreste (hvis du har det). Du skriver, at du har kontaktet myndighederne, men de fandt ikke noget, der kunne bevise det?! Du må derned igen (hvis det altså er der, du har været før) og bede om at tale med en sagsbehandler.De skal lytte til dig og finde en løsning på dit problem.
Hvor gammel er du? Hvis du er myndig, kan de hjælpe dig med at finde et sted at bo, og hvis du er under 18 år, er der også løsninger at hente.

Er der en SSP-medarbejder, i den by hvor du bor? Så kan du fx også gå til ham/hende og betro dig og få støtte og hjælp.
Hvor langt er du i dit skoleforløb? Går du på HF, i gymnasiet eller andet? Her kan du måske betro dig til en sød lærer, som du har tillid til. Han/hun kan støtte dig og evt. hjælpe dig videre i systemet.
En anden mulighed er, at du kan henvende dig på PPR – eller du kan gå ned til din læge og tale med ham/hende.

Du skriver, at du ikke vil betro dig til din mor. Det kan vi selvfølgelig godt forstå, efter hvad du skriver. På den anden side burde hun jo vide, hvad det er hendes mand går og foretager sig, når hun er på arbejde. En mor vil aldrig, aldrig inderst inde acceptere, at ens mand gør sådanne ting mod ens datter!

En god hjælp kan du fx også hente i Støttecentret mod incest: http://www.incest.dk/ og hvis du har andre spørgsmål eller andet, kan du måske kontakte Etnisk ung: http://etniskung.dk/

Bor du i Albertslund eller den nærmeste omegn? Hvis du gør det, er du meget velkommen til at komme forbi og tale med mig. (x) Jeg er redaktør på Børnepanelet og er bibliotekspædagog og jeg har tavshedspligt. Det er selvfølgelig sin sag at gøre det, men jeg er vant til at have med børn/unge og voksne at gøre og har kørt Børnepanelet (tidligere Børneposten) i alle årene.
Det er svært at bryde hemmeligheden, men det er vigtigt, at du gør det:

– For at stoppe misbruget

– For at få snakket med nogen, om de tanker og følelser, du har

– For at få gjort noget ved forvirringen og følelsen af ensomhed

– For at få hjælp til et liv uden seksuelt misbrug.

Det erIKKE DIN SKYLD at din stedfar misbruger dig – det vil det ALDRIG – ALDRIG være. Og du har heller ikke gjort noget forkert. Han er voksen, så det er hans ansvar at tage vare på dig. Dette overskrider han!

Vi håber virkelig, at du får den hjælp, du har krav på og skal have! Der er voksne, som forstår og vil hjælpe dig. Pøj pøj.

De bedste hilsner
Børnepanelet ved Marianne

(x) Telefon: 4368 7051 eller e-mail: mnh@albertslundbib.dk

PS. Du er selvfølgelig velkommen til at skrive hertil igen – også gerne via hjemmesiden her.