Elsker at skrive

Jeg elsker at skrive og skriver digte og små historier. Men de er ikke gode nok endnu til at blive udgivet. Jeg synes bare det er rå-hyggeligt at skrive! 🙂
Hvordan bliver jeg forfatter og hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at skrive?
Gudrun 15 år

Svar

Hej Gudrun
Ved godt, hvordan du har det! 🙂 Kan også selv lide at skrive.
Der er en hjemmeside, der hedder “Movellas”: www.movellas.com , hvor man kan lægge sine historier, digte osv. ud, du skal bare oprettes som bruger først.
Her kan folk give kommentarer på dine historier og give stjerner. Der er også billeder, som du kan bruge til dine billeder. Du kan vinde konkurrencer som hjemmesiden laver, hvor præmien fx kan være en ipod eller en iphone 4 og meget mere. Det er faktisk meget sjovt!
For at blive forfatter, skal du have lavet en historie, som du så sender ind til et forlag, fx Gyldendal – og så går der nogle uger, før de skriver tilbage og snakker om din historie. Hvis de synes, din historie er helt vild god, vil de måske udgive den.
Håber svaret kunne bruges og held og lykke,
ønsker Marie-Louise 14 år, BP
PS.
Tjek også lige denne hjemmeside fra “Håbefulde unge Forfattere”: http://huf-online.dk Her kan du møde andre unge med samme interesse og en masse andet.
Der er faktisk rigtig mange forfatterskoler rundt i landet. Prøv selv at “Google” “Forfatterskoler for børn og unge”! En af dem er fx Brønderslev forfatterskole:
http://www.broenderslev-forfatterskole.dk/index.php
Vi ved jo ikke, hvor du bor, men her i Albertslund har vi en forfatterskole i efterårsferien på Albertslund Bibliotek. Tjek også lige hjemmesiden her:
http://albertslundbibliotek.dk/boern Find derefter “Arrangementer” og gå ned til “Forfatterskole for 12-16 årige” og klik ind der!
Sidst, men ikke mindst, er du meget velkommen til at skrive noveller eller andet hertil Børnepanelet!! 🙂 /red.