Hun er altid sur

Vores forældre kommer af og til sent hjem om aftenen.
vi har godt nok en ældre dame, der kommer og ser til os, når de kommer sent hjem. Men vi kan ikke lide hende, for hun er så skrap og altid sur!Men vi har svært ved at sige det til vores forældre, for vi vil jo ikke gøre dem sure eller kede af det pga. deres arbejde.Hvad synes I vil skal gøre?Hilsen søskende Claus og Vera (tvillinger) 13 år – dæknavne

Svar

Hej med jer
Tag lige en snak med jeres forældre og derefter hende selv. Sig, at I synes, at hun virker lidt sur og det føles ubehageligt for jer.Hvis I ikke bryder jer om at sige det til hende selv, så få jeres forældre til det.
Jeg tror nu ikke, jeres forældre bliver sure over, at I fortæller det, og de kan jo ikke vide, hvordan I opfatter hende, hvis I ikke før har sagt det …Det er jo ikke sikkert, at det er personligt ment mod jer – at hun er sur. Det kan jo være, at der ligger en anden grund til det.Håber I får det bedre med hende damen nu!V.H.Oliver 13 år, BP