Sjusker med lektierne

øV! Far skælder mig ud, fordi jeg sjusker med mine lektier!
Fra drengen på 13 år

Svar

Hej 13-årige dreng
Egentlig kan jeg godt forstå, at din far skælder dig ud. I frygt for at lyde som enten din lærer eller din far, så er det altså vigtigt, at lave sine lektier.En del af at gå i skole, er at lave lektier, og selvom at det nogle gange kan være utroligt irriterende at sidde med matematikken derhjemme, så er det altså en vigtig ting, det der med lektier.Det er vigtigt; for hvis du tænker på det, så er det vigtigt, når du senere skal søge ud på gymnasium, teknisk skole eller hvor du nu vil hen.Jeg håber, at du kan bruge mit svar, ellers skriv igen.Julie 13 år, BP
Tilføjelse til svaret:

Efter at have læst mit svar, må jeg tilføje noget:

Har du problemer i skolen, altså med at følge med? Det kan jo netop også være årsagen.

Hvis der er nogen fag som du har problemer i, og hvor du har svært ved lektierne, er det supervigtigt at du spørger om hjælp. Du kan enten spørge en af dine forældre, din lærer eller en god ven, om vedkommende vil hjælpe dig.

Man skal aldrig være bange for at spørge om hjælp.

Hilsen Julie, 13 år, BP