Skred hjem i bad

ærligt, skred bare og gik hjem i bad – synes det noget underligt nået lærene kan kræve det.

Svar

Hej.
Vi er ikke helt sikre på, hvad du mener. Men hvis det er i forhold til at gå i bad efter idræt, forstår jeg dig godt. Det er strengt, at lærerne kan tvinge os til at gå i bad. Men det er godt, at du tager hjem i bad, fordi det er ret uhygiejnisk ikke er gå i bad. Hvis jeg var i dit sted, ville jeg gøre det samme.
Men lærerne har lov til at tvinge eleverne til at gå i bad, så der er ikke rigtig noget at gøre ved det… Så, hvis du ikke har lyst til at gå i bad, synes jeg, at du skal blive ved med at tage hjem og gå i bad. Ellers kan du måske også snakke med dine forældre, og se, om du kan snakke med lærerne om at få lov til at springe over.
Held og lykke 🙂
Hilsen Tobias 16