Er begyndt at ryge

Hej, jeg er en dreng på 15 jeg begyndte at gå til fester for et halv år siden og nu er jeg begyndt at ryge og ved ikke hvordan jeg skal sige det til min forældre!

Møs

Svar

Hej!
For det første, så er det dumt at ryge, men jeg har selv været der, og jeg endte med at blive opdaget, hvilket ikke var godt, men var over 18 så de havde ikke noget at skulle have sagt.
Dog tror jeg ikke de bliver glade men ved ikke hvordan de har det med rygning.
Det bedste er at sige det istedet for at blive opdaget. Og ja hvordan, jeg tror bare jeg ville sætte dem ned og så bare sige det som det er for der er ikke en god måde at sige det på. Så bagefter se hvordan de tager det, også tage den derfra.
Håber det går!
Jeg håber brevet har besvaret dit spørgsmål ellers så skriv ind igen!
kh Amalie