Hader alt med jul

Jeg hader alt med julen… Nu siger mine forældre at jeg skal med til Esbjerg og være med fra d 23. Til 2. Juledag. Gider ikke selvom det er hos min farmor og farfar. Tror du at jeg skal blive fri? Bh hr. Hansen 16 år

Svar

Kære Hr. Hansen
Jeg forstår hvordan du har det. Jeg er hel og ikke super glad for julen, men julen er en tid som man bruger med familien. Måske kan du finde på noget at lave med din familie som ikke er julerelateret (selvom det er lidt svært i november og december månede) eller forklare dine forældre at du ikke er så glad for jul og om du ikke kunne blive fri for at tage med til julemarked i år. Jeg er sikker på at selvom det er jul skal du nok få en hyggelig tur med din familie, hvis de ikke vil lade dig blive hjemme.
Håber at tingene løser sig
hilsen Emma 15 åt