Skal tidligt hjem om aftenen

øv jeg skal være inde allerede kl halv syv bu og mine veninder skal være inde kl ni.. Det er skide flovt og surt. Hvad ska jeg gøre for at ændre d? Knus lis 12 næsten 13

Svar

Hej Lis
Jeg kan godt forstå, hvorfor du synes det er flovt, at du ikke må være ude længere, når nu dine veninder må.
Det eneste du rigtig kan gøre er at snakke med dine forældre om det. Dog bliver du jo nok nødt til at overveje hvad du vil sige, for at have nogle gode argumenter, når du skal tage snakken med dine forældre. Ellers kan det være en mulighed at forslå det som en prøveting for en periode, hvor du kan få lov til at være ude, ligeså lang tid som dine venner. Så dine forældre kan se hvordan det går, for selvom du selvfølgelig synes at det er flovt for dig, så siger dine forældre jo højest sandsynligt du skal være inde før halv syv, fordi de gerne vil passe på dig.
Jeg håber det løser sig og du får lov til at være ude længere, ellers er du velkommen til at skrive igen.
Hilsen Olivia