Bliver kaldt tyk af tre snobbede piger

Bliver mobbet fordi jeg er lidt tyk. Det siger især tre snobbede piger i klassen. Jeg synes ikke at jeg er så tyk men jeg tror snart selv på det. Jeg er 152 cm og vejer 50 kg. Hjælp giv mig et råd så er i søde. Kh m pige 12

Svar

Hej M 12 år
Det er absolut ikke okay, at de driller.
Nu er det selvfølgelig lidt svært at vurdere for os, da vi jo ikke har set hvordan du ser ud, men det er heller íkke så relevant. Det vigtigste er, at du er glad for, hvordan du ser ud og så må du absolut ikke tro på eller lytte til hvad de andre siger.
Desuden kan man beregne sit BMI og sammenligne sit BMI med kurver. Gør man dette ud fra de tal du har givet os er du faktisk normalvægtig, så du behøver absolut ikke at tro andet!
Dog skal de piger jo selvfølgelig stoppes, da det absolut ikke er okay. Mit forslag vil være at du enten snakke med en af dine forældre, med en lærer eller med en person du føler dig tryg ved. Pointen er i hvert fald, at du får det sagt så der kan gøres noget ved det. Ellers kan du også prøve at ignorere dem, men denne løsning er dog ikke altid vejen frem.
Ellers er der også muligheden for at skifte skole eller klasse, men overvej det grundigt, da det ikke er sikkert at det bliver bedre hvis man gør det.
Derfor er dette en mulighed, men overvej det grundigt.
Håber at der kommer en løsning og de stopper ellers er du velkommen til at skrive ind igen.
Hilsen Olivia