Bliver mobbet i skolen

Jeg bliver mobbet i skole hver dag og jeg kan ikke lide at gå der over. Det er næsten hele klassen og min lærer siger ikke noget skal jeg selv gøre noget . Vil ikke sladre for så bliver det nok også værre. Hilsen og hjælp p. Dreng 14 år

Svar

Hej P 14 år
Jeg kan godt forstå, at det selvfølgelig ikke er rart at blive drillet.
Det skal der naturligvis gøres noget ved, da du jo ikke skal gå rundt og have det dårligt. Jeg kan sagtens se, hvorfor du frygter det bliver værre, hvis du “sladrer”. Det synes jeg dog ikke du skal være. Jeg synes du bør snakke med din lærer om det, han har sikkert bare ikke bemærket, at de andre har drillet dig. Din lærer har faktisk pligt til at hjælpe dig. Hvis du ikke har lyst til at snakke med din lærer om det, kan du tage fat i en af dine forældre og få dem til at tage snakken med din lærer. Ellers er der alternativet, at du ignorerer dem og håber på det går over, denne løsning fungerer dog ikke altid. Som sidste udvej kan du skifte klasse eller skole. Dog synes jeg du skal overveje det grundig før du gør det, da du jo kan ende i en anden ligeså slem klasse, samt hvis du gør, får du nok heller ikke mulighed for at skifte tilbage igen.
Jeg håber problemet løser sig. Ellers er du meget velkommen til at skrive ind igen.
Hilsen Olivia