Mor taler grimt om far

Mor har det med at tale så grimt om far og det bliver jeg ked af og så siger hun også grimme ting om fars kæreste, det kan jeg ikke lide.

Det er ikke fordi jeg hader mig mor, jeg elsker hende og sådan har jeg det også med min far. Han er bare så sød og jeg er glad for at være over hos ham hvev 2. weekend og hver onsdag, og jeg kan også lide hans kæreste og hun er virkelig sød – og jeg snakker godt med hende.

Mor bor jeg mest hos og hun har ikke fundet sig en kæreste. Det er syndt, men hun gør ikke noget for det.

Kan jeg gøre noget og skal jeg sige til min mor, at jeg ikke kan lide hun taler grimt om min dejlige far.

V.H.

Laila 13 år

Svar

Hej Laila
Jeg har selv været i din situation, det er virkelig irriterende og trist at høre en af sine forældre snakke sådan om den anden. Det kan være virkelig svært at vide hvad man skal gøre, da man ikke vil såre dem. Men du bliver nød til at snakke med hende.Du bliver jo utilpas og derfor må du snakke med hende om det. Du kan måske starte ud med at sige noget med at det gør dig utilpas.
Fortæl det uden at blive sur. Bare vær stille og rolig, men alligevel sig det så hun kan høre at du mener det. Du skal også være forberedt på at hun måske vil stille spørgsmål eller bare vil have en forklaring. Din mor vil forhåbentlig forstå. Ellers må du skrive herind igen 🙂
Victoria 14 år