Bliver mobbet af klassen

De er dumme dem fra klassen for de driller mig hele tiden og putter mærkelige ting ned i min taske og nogen gange er det vådt der. Sidst var det en bananskræl. Er meget ked af det og nu vil jeg ikke i skole men min far siger jeg skal.

Hjælp mig please.

Hilsen

Kim 12 år

Svar

Hej Kim 12 år
Jeg kan godt forstå, hvorfor du bliver ked af det, når de driller. Du siger din far sender dig i skole selvom du er ked af det, men ved han hvorfor du er ked af det?
Ellers kan det være, at du skulle prøve at snakke med ham om det. Ellers kan du tage fat i en anden, en lærer, en bedsteforældre, en onkel eller lignende og få dem til at tage fat i din far. Under alle omstændigheder skal det da i hvert fald stoppes, den nemmeste måde at gøre det på er nok ved at tage fat i din lærer og få det stoppet på den måde. Om du selv vil sige det til en lærer, ellerom du hellere vil have fx. en forældre til det er dit eget valg. Du kan også prøve at ignorere det, det virker nogle gange, men ikke altid desværre.
Jeg håber de stopper med at drille, ellers er du velkommen til at skrive ind igen.
Hilsen Olivia 16