Mor kan ikke lide hendes bedste veninde

Hej, så skriver jeg igen og det har jeg gjort før, så jeg takker for jeres svar ,,, i er gode 🙂
Min mor kan ikke lide min bedste veninde fx må hun ikke sove hos mig, det er ikke fordi vi ikke har plads, for jeg har selvfølgelig mit eget værelse.
Hun er så sød og vi har været veninder i mange år så jeg ved ikke hvorfor jeg ikke må have hende sovende hos mig.
Jeg sover ret tit over hos hende, så jeg synes altså også hun skal sove over hos mig, så hvad skal jeg gøre?
KH
Isa 13 år

Svar

Hej Isa
Jeg kan godt forstå, hvorfor du synes det er mærkeligt, at I ikke må sove sammen hos dig. Jeg tror du skal forsøge at snakke med din mor om, hvorfor din veninde ikke må sove hos jer, da det jo heller ikke er rimeligt det altid skal være hos hende. Du kan foreslå din mor. at I må sove hos jer, bare for at prøve det, og at I så bare er på dit værelse eller måske gør det en dag din mor skl noget andet. Jeg håber I får lov til at sove hos dig.
Hilsen Olivia 16