Er meget ensom

hej Bp. Jeg er en meget ensom pige på 12 år.

Og især her i ferien var det slemt.

Der er ingen i klassen jeg kan og vil være sammen med.

Jeg har gået i en klub her i byen, men holdte op da det alligevel ikke var noget for mig.

Kan I give mig nogle råd, så jeg ikke bliver ensom mere.

kh

Liza

Svar

Hej Liza
Det lyder da sket ikke rart. Jeg kan godt forstå det ikke er sjovt, også i forhold til du jo har forsøgt at gøre noget.Det er rigtig godt at du har forsøgt at gøre noget, det er rigtig ærgerligt, at du ikke synes det fungerede, dog kan jeg kun anbefale dig at forsætte med det! Dog behøver det jo ikke nødvendigvig at være en klub, det kan ligesåvel være en sport, billedskole, eller hvis der er et eller andet du interesserer dig for, kunne det måske være en mulighed. Inde på nettet er der også masser af forums og lignende hvor man kan få kontakt til andre mennesker, hvis du ser det som en mulighed. Eventuelt kan du måske overveje skole/klasseskift, overvej det dog grundigt og snak eventuelt med dine forældre først da du ikke kan komme tilbage til din nuværende klasse hvis du skifter.
Jeg håber svaret kan bruges eller er du velkommen til at skrive ind igen.
Hilsen Olivia 15 år