Mor taler grimt om far

Hej, når jeg er hos mor (jeg bor hos far) så rakker min mor altid ned på min far og siger han er en led stodder, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det, for jeg er glad for min far. Jeg kan selvføgelig også lide min mor, men jeg kan ikke lide hun siger det om min far …

Min far har en kæreste og min mor har ikke nogen,

Så vil I hjælpe hvad jeg skal sige til min mor??

Tak, og mange hilsner

I…..13 næsten 14

Svar

Hej I…..
Jeg kender det godt, min mor gjorde det samme i en periode.
Min mor fortalte mig alt muligt jeg ikke havde brug for at vide. Til sidst var jeg bare nød til at sige at jeg ikke ville høre det længere.
Din mor er nød til at forstå at det hun siger ikke er okay.Du har grænser, der er meget du ikke har brug for at vide.
Du skal nok sige at du er træt af at høre på det.
Du har ret til at sige fra.
Håber det var nok svar 🙂
Kitty xxx