Vild med opera

Jeg er ret vild med opera, alt om det synes jeg er vildt spændende og facinerende. Men jeg sagde det engang i klassen, de grinte meget af det og sagde, jeg er mærkelig og fucking ting.
Nu bliver jeg også drillet.
Så nu siger jeg ikke noget mere, kun til mine bedste venner, men de går ikke i min klasse.
Men hvad syntes i?
Skal jeg igen være åben om det, og hvad syntes i, er jeg mærkelig?
Opera-drengen 16 år

Svar

Hej Opera-drengen
Jeg synes, det er super fedt, at du kan lide opera. Det er usædvanligt, men rigtig awesome.
Det er langt fra alle, der er til opera, men det er jo meget med smag og behag.
Jeg synes, de er simpelthen så barnlige, hvis de driller dig pga. det.
Jeg synes, du skal være ligeglad med, hvad de siger. Man har lov til at kunne lide ting, som er lidt anderledes fra normerne og det skal ikke være en grund til, at blive rakket ned på at nogen, som sandsynligvis ikke kender til det.
Det er så fedt, at du har dine venner og de ikke siger noget til det og bare respekterer det.
Vi her inde synes ikke, at det er spor mærkeligt, men det er ikke noget, som alle er lige åbne for.
Vi synes ikke, at du skal skjule det, hvis folk spørger, men måske ikke noget, du skal gå og råbe! Og vi synes, at du er lige så speciel og sej som alle andre, så du skal ikke være bange for at sige det.
Håber svaret hjalp, ellers så skriv ind igen!
xoxo
Amalie 17 år, BP